Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی زرافشان روز یکشنبه در نشست خبری، اظهارداشت: کار مشترک با آموزش فنی حرفه ای با نام ایران مهارت را از سال قبل آغاز کردیم. سال تحصیلی قبل در ۳۴۶ مدرسه که ۱۰ درصد دانش آموزان ۸ استان را شامل می شدند، کار را آغاز کردیم. بر اساس این طرح آموزشی، دستورالعملی مشخص نوشته شده که به استان ها ارسال می شود تا در سال تحصیلی آینده ۱۰ درصد دانش آموزان همه استان ها تحت پوشش این طرح قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دوره اول متوسطه دو درس داریم به نام هایکار و فن آوری و درس هنر که بچه ها را با هنرها و مهارت ها آشنا می کند. طرح ایران مهارت به این دو درس کمک می کند. همچنین این طرح به هدایت تحصیلی دانش آموزان کمک می کند تا آگاهانه و آزادانه به سمت رشته های فنی حرفه ای بروند.

زرافشان بیان کرد: در همین حوزه در ماه های اخیر جشنواره های متنوعی داشتیم که نتایجش رضایت بخش بود. 

وی اظهار کرد: گزارش هایی درباره کمبود نیروی انسانی ارائه شده و تدابیری که اتخاذ شده برای جبران نیروی انسانی. نیروهای رسمی تمام وقت که ظرفیت اصلی اشان از دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی گرفته می شود اما روش های دیگر را برای این جبران در نظر گرفته اند. اما ما برای ۱۶ هزار هنر آموز کمبود معلم داریم و ۲۵ هزار استادکار نیز نیاز داریم. چندین سال است که آزمون برای استخدام استادکار نداشتیم و تاکیدمان این است که کاردانی استخدام کنیم که یک منع قانونی وجود داشت.

وی ادامه داد: دولت و نمایندگان ذکر کرده اند که به تعداد ردیف های استخدامی مورد نیاز ردیف استخدامی  در اختیار آموزش و پرورش قرار بگیرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره بخش تجهیزات و بودجه آن، گفت: در بخش تجهیزات ۵۲ میلیارتومان در بودجه ۹۶ اختصاص پیدا کرد به اضافه ۹ میلیارد تومان هم از سازمان نوسازی ابلاغ اعتبار شده که تخصیص داده شده است. اما در سال ۹۷ امروز خبر دادند که تخصیص ۳۷ میلیارد تومان بودجه ۹۷ برای این منظور تخصیص داده می شود.

زرافشان همچنین با اشاره به برنامه جدید این معاونت با همکاری وزارت صنعت معدن تجارت بیان کرد: در این تفاهم نامه ها تاسیس دفاتر کاردانش در شهرک های صنعتی مدنظر است تا دانش آموزان در محیط واقعی به آموزش مهارت بپردازند. سال گذشته در استان های یزد و خراسان رضوی این طرح اجرا شد و امسال در استان های کرمان، مازندران و سمنان راه اندازی می شود.

وی در ادامه درباره بحث تاثیر ۳۰ درصد سوابق تحصیلی در کنکور، گفت: بر اساس قانون که سال ۹۲ تصویب شد، سه روش برای جذب دانشجو وجود دارد. یکی به روش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی است. روش دوم بر اساس سوابق دروس عمومی و نمره آزمون هست و روش سوم سوابق تحصیلی عمومی و تخصصی و نمره کنکور است. در هر سه روش تاثیر سوابق تحصیلی مطرح است. در روش اول سابقه تحصیلی صد در صد لحاظ می شود. در حال حاصر ۸۵ درصد ظرفیت دانشگاه ها بر اساس مدل اول است اما برای دو روش دیگر پیش بینی شده است که امسال برای فارع التحصیلان نظام جدید تاثیر ۳۰ درصد دروس نهایی پایه ۱۲ است و برای نظام قبلی ۲۵ درصد دروس پایه ۱۱ و ۵ درصد دروس پیش دانشگاهی مدنظر است.

زرافشان ادامه داد: در این جا بحث تفاوت مناطق و استان ها از جهت کیفیت و دسترسی به آموزش مطرح شده است و اینکه ممکن است این قانون از عدالت آموزشی به دور باشد. البته این بحث عدالت آموزشی برای کنکور هم مطرح است. در این زمینه مناطق به سه منطقه بر حسب برخورداری تقسیم شده اند. بر اساس میزان برخورداری یا کمتر برخورداری از امتیازاتی برخوردار هستند که این ناعدالتی جبران می شود.

وی با اشاره به اینکه نتایج آزمون مدارس نمونه دولتی متوسطه دوم فردا اعلام می شود، گفت: امسال ۲۴۲ هزار داوطلب در آزمون سمپاد و نمونه دولتی شرکت کردند و ۲۶ درصد داوطلبان برای مدارس نمونه دولتی پذیرفته شده اند.

کد خبر 4359726 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش شهر تهران سازمان حج و زیارت سازمان تامین اجتماعی حیات وحش حج تمتع بیمه سازمان بیمه سلامت قوه قضاییه معاونت امور زنان ریاست جمهوری ترافیک سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ در اواخر خرداد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صدر ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ در اواخر خرداد از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ما از نظر زمانی محدودیتی در اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد قرار نداریم، این محدودیت به دلیل طی کردن مراحل مصاحبه و انجام انتخاب رشته داوطلبان به صورت خاص در آزمون دکتری وجود داشت به این جهت نتایج این آزمون زودتر از آزمون ارشد اعلام شد.

معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی موظف هستند هر چه زودتر حد نصاب‌های پذیرش داوطلبان دکتری را بررسی و به این سازمان اعلام کنند.

صدر با بیان اینکه ما باید تا اواخر خرداد نتایج چند برابر ظرفیت دکتری را اعلام کنیم تا دانشگاه‌ها مصاحبه‌های علمی خود را آغاز کنند، تاکید کرد: سعی می‌کنیم نتایج نهایی آزمون دکتری و کارشناسی ارشد را همزمان و در شهریور ماه اعلام کنیم.

وی افزود: حدود ۴۷۶ هزار داوطلب برای شرکت در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۳ ثبت نام کردند که این آمار در مقایسه با سال گذشته افزایش یک درصدی را نشان می‌دهد. تعداد ۴۷۱ هزار و ۵۲۸ نفر در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲ شرکت کرده بودند.

منبع: ایسنا

کد خبر 751329

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • اعلام نتایج آزمون ارشد در اواخر خرداد
  • نتایج آزمون EPT اعلام شد
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان